PROFESSIONEL BROLÆGGER I STORKØBENHAVN

VI ER DIN FORNUFTIGE SAMARBEJDSPARTNER

Søger du en professionel brolægger i eller nær København, f.eks. i Hvidovre, Vanløse eller Rødovre? Så er Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS en fornuftig samarbejdspartner. Vi er behjælpelige sommer og vinter – hos private, foreninger, virksomheder og offentlig myndighed.

Vores service omfatter blandt andet:

  • Nyanlæg og vedligeholdelse af f.eks. haver og industriområder
  • Belægning og beplantning
  • Brolægning, herunder reetablering og arbejde med græs, beton og granit
  • Træfældning, herunder også stubfræsning kratrydning og beskæring
  • Montering af omfangsdræn
  • Hegnsopgaver, herunder opsætning af raftehegn, pileflet og fagshegn
  • Entreprenør – vi står gerne for hele anlægsprojektet

Udover vores anlægs- og brolæggerservice er vi også autoriseret kloakmester.

BROLÆGGER DER LEVERER HØJ KVALITET TIL TIDEN

Vi er fleksible i forhold til jeres behov og ønsker. Hvad enten I søger hjælp til mindre specialopgaver eller en større maskinbelægningsopgave med moderne udstyr, står vi til rådighed. Fra brolægning af terrassehaver og indkørsler til belægning af fliser i indkørsler på pladser og veje.

Grundigt forarbejde, høj kvalitet og levering til tiden er nøgleord hos Faunus Anlægsgartner og Brolægger ApS. Vi fører et bredt sortiment af sten og fliser – og vi kan bestille et endnu bredere udvalg hjem til konkurrencedygtige priser.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere – din garanti for både god og billig service.

HVAD KOSTER BROLÆGNING? KONTAKT OS OG FÅ EN PRIS PR M2

Et team af motiverende og fagligt dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark sikrer jer et godt resultat, når I søger en brolægger. Vores udstyr spinder fra den simple håndskubber til den store ’rider’ og det traktordrevede klippebor.

Bor du i Storkøbenhavn, eller kommer du fra Nordsjælland, kan du kontakte os på tlf. +45 20 46 49 75 (angående kloakopgaver) eller +45 26 17 02 51 (angående ny anlæg opgaver) for et uforpligtende tilbud.