Ny terrasse i Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Amager og resten af Storkøbenhavn

Anlæg af ny terrasse i Storkøbenhavn

Står I og skal have lavet en flot og stabil terrasse? Så er Faunus Anlægsgartner og Brolægger ApS en fornuftig samarbejdsparter. Vi har mange års erfaring med anlæg af terrasse og arbejder altid med én klar målsætning – at indfri jeres forventninger.

Når man vil have lagt terrasse, er der mange forskellige løsningsmodeller – og det kan ofte være svært at overskue de mange muligheder. I den forbindelse står vi klar med professionel rådgivning og kan oftest finde løsningen, der passer til netop jeres hus.

 

Terrasser til ethvert hus

Hvad enten jeres hus er fra 30’erne eller en mere moderne model, finder vi den rigtige terrasse-løsning. Vi bygger gerne i mere kuperet terræn og er behjælpelige, såfremt I ønsker f.eks. trapper og støttemure.

Skal I også have lavet en sti eller ny indkørsel – så kan vi naturligvis også hjælpe. Vi arbejder fleksibelt i forhold til jeres ønsker, hvad enten det drejer sig om et traditionel eller mere kompliceret projekt.

 

Anlæg af terrasser med moderne udstyr

Hos Faunus Anlægsgartner og Brolægger ApS holder vi os altid opdateret på markedets nyeste udstyr og materialer. Vi har en traditionel tilgang til håndværket, men søger hele tiden at optimere vores arbejde.

Vi tilbyder f.eks. belægning, som vandet kan sive igennem. Det sparer jer for meget tid og besvær, når terrassen er færdig.

 

Hvad koster en ny terrasse? Kontakt os i dag!

Med base i Rødovre står vi til rådighed i hele Storkøbenhavn og på Nordsjælland.

Bor du f.eks. i Hvidovre eller på Amager, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud
på tlf. 20 46 49 75 (angående kloakopgaver) eller 26 17 02 51 (angående ny anlæg opgaver).