Få lagt et omfangsdræn hos os

Et Omfangsdræn har mange fordele

Har du haft vandskade i kælderen? Eller er den generelt meget fugtig? Så er omfangsdræn den rigtige løsning. Vi monterer moderne omfangsdræn og sikrer din kælder mod grundvandet.

Med omfangsdræn beskytter du din kælder mod indsivende vand. Med mange forskellige løsningsmodeller er det muligt at imødekomme det enkelte behov – og i den forbindelse står vi klar med professionel vejledning og montering.

Hvorfor vælge et omfangsdræn

Der er mange fordele ved omfangsdræn. Det er en effektiv måde at lede fugten væk fra kælderen gennem en nedgravet, udvendig ’tagrende’, som ligger langs husets ydermur. Omgangsdrænet leder vandet ned i kloakken – uanset om fugten skyldes nedsivende regnvand eller et højt grundvandsspejl.

Omfangsdrænet bør overvejes, hvis

  • der er problemer med fugtskjolder i kælderen
  • der er krakeleret puds i kælderen
  • der er vand i kælderen

Foruden skybrudssikringen er omfangsdræn samtidig en ideel løsning, hvis du ønsker at udnytte alle kælderens kvadratmeter.

Hvornår skal man vælge et omfangsdræn?

Ved hyppige og voldsomme regnbyger, vil vandet ofte sive ned langs kælderens ydervæg. Dette trænger ind og gør kælderen fugtig, hvis ikke vandet skaffes effektivt og hurtigt af vejen. Sammen med højvandslukke er omfangsdræn her den rigtige løsning.

Mens omfangsdræn sikrer mod grundvandet, sikrer højvandslukket mod spildevandet. Her kan du læse mere om højvandslukke.

På samme måde er isolering en fornuftig løsning, når man indfører omfangsdræn. Det kræver nemlig det samme store arbejde, f.eks. nedgravning, at isolerer kælderen mod kulde.

Hvad koster omfangsdræn? Kontakt os i dag!

Kontakt Faunus Anlægsgartner og Brolægger ApS i dag for et uforpligtende tilbud. Vi er behjælpelige i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, f.eks. i Rødovre, Hvidovre og Vanløse.

Fang os på tlf. 20 46 49 75 (angående kloakopgaver) eller 26 17 02 51 (angående ny anlæg opgaver).