Glerupvej 10, 2610 Rødovre
26 17 02 51, 20 46 79 75

Kloakmester i Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Amager og resten af Storkøbenhavn

Autoriseret kloakmester – Vi udfører kloakarbejde i hele Storkøbenhavn

Søger I en professionel og effektiv kloakmester i eller nær København? Så er vi en fornuftig løsning. Vi er autoriseret kloakmester og derudover certificeret rottespærs-montør.

Vi står til rådighed ved enhver kloakopgave, hvad enten I behøver hjælp til en simpel rensning, et traditionelt eftersyn eller en større renovering ved f.eks. rotteproblemer.

Hvad laver en kloarkmester?

Vores service omfatter bl.a.:

  • Reparation og rensning af kloakker
  • Rottebekæmpelse og rotteforebyggelse, fx ved TV-inspektion
  • Nye anlæg fx ved tilbygning
  • Omfangsdræn og højvandslukke
  • Afvanding fra carporte og udestuer
  • Entreprenør

Vi er medlem af Danske Kloakservice – jeres garanti for professionel kloakservice.

Kloakmester med topmoderne kloakudstyr

Hos kloakafdelingen i Faunus vi lægger mange kræfter i at være på forkant med udviklingen. Vi ønsker at levere en omfattende og effektiv kloakservice – og vi holder os derfor løbende opdateret på markedets bedste udstyr og teknikker.

Vores teknikker sikrer jer et langtidsholdbart resultat. Det sparer jer for meget tid og besvær, ligesom vedligeholdelse sjældent bliver et problem.

Få gratis klimatjek og spar penge

Vi går meget op i optimering og tilbyder i den forbindelse et gratis klimatjek. Dette tilbud kan sparer jer for penge på længere sigt – og er nødvendigvis ikke et tilbud, som den traditionelle kloakmester kan give.

Herudover står vi parat med professionel vejledning, der kan sikre støtte fra stat og kommune. Ved f.eks. at kombinere anlægs-brolægger– og kloakarbejde er der mulighed for at få penge til egen grund. Dette skyldes bl.a., at kommunen ofte giver penge til boliger, der kan lede vand ud på egen grund.

Hvad koster kloakarbejde? Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontaktes vi på tlf. 20 46 79 75 eller 26 17 02 51. Bor du i f.eks. Nordsjælland, Hvidovre eller på Amager, er vi en fornuftig løsning.