AUTORISERET & KOMPETENT KLOAKMESTER

VI UDFØRER KLOAKARBEJDE I HELE STORKØBENHAVN

Søger du en professionel og effektiv kloakmester i Hvidovre, Rødovre, Vanløse eller resten af København? Så er vi en fornuftig løsning. Hos Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS finder du en autoriseret kloakmester samt certificeret rottespærs-montør.

Vi står til rådighed ved enhver kloakopgave, hvad enten du behøver hjælp til en simpel rensning, et traditionelt eftersyn eller en større renovering ved f.eks. rotteproblemer.

HVAD LAVER EN KLOAKMESTER?

Vores service omfatter blandt andet:

  • Reparation og rensning af kloakker
  • Kloakseparering
  • Rottebekæmpelse og rotteforebyggelse, fx ved TV-inspektion
  • Nye anlæg, fx ved tilbygning
  • Omfangsdræn og højvandslukke
  • Afvanding fra carporte og udestuer
  • Entreprenør

Vi er medlem af Danske Kloakservice – din garanti for professionel kloakservice.

KLOAKMAND MED TOPMODERNE KLOAKUDSTYR

Hos kloakafdelingen i Faunus lægger vi mange kræfter i at være på forkant med udviklingen. Vi ønsker at levere en omfattende og effektiv kloakservice – og vi holder os derfor løbende opdateret på markedets bedste udstyr og teknikker.

Vores teknikker sikrer jer et langtidsholdbart resultat. Det sparer jer for meget tid og besvær, ligesom vedligeholdelse sjældent bliver et problem.

FÅ ET KLIMATJEK OG SPAR PENGE

Vi går meget op i optimering og tilbyder i den forbindelse et klimatjek. Dette tilbud kan spare jer for penge på længere sigt – og er nødvendigvis ikke et tilbud, som den traditionelle kloakmester kan give.

Herudover står vi klar med professionel vejledning, der kan sikre støtte fra stat og kommune. Ved f.eks. at kombinere anlægs-brolægger– og kloakarbejde er der mulighed for at få penge til egen grund. Dette skyldes blandt andet, at kommunen ofte giver penge til boliger, der kan lede vand ud på egen grund.

HVAD KOSTER KLOAKARBEJDE? FÅ EN PRIS I DAG!

Har du spørgsmål til vores service og priser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kan du kontakte os
på tlf. 20 46 79 75. Bor du i f.eks. Hvidovre, Rødovre eller Vanløse, er vi en fornuftig løsning.