Skip to main content

Ring for assistance

26 17 02 51

ENTREPRENØR I RØDOVRE, HVIDOVRE, VANLØSE, AMAGER OG RESTEN AF STORKØBENHAVN


PROFESSIONEL ENTREPRENØR

Som professionel anlægsgartner, brolægger og autoriseret kloakmester tilbyder Anlægsgartner & Brolæggerfirma Faunus ApS entreprenørarbejde for såvel private boligejere som erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

I Rødovre har vi en velvoksen maskinpark. Vi har maskiner og udstyr til mange forskellige entreprenøropgaver – og er behjælpelige, hvad enten I mangler hjælp til en mindre, mere traditionel opgave eller et større, mere omfattende projekt.

TOTALENTREPRENØR OG HOVEDENTREPRENØR

Søger I en troværdig samarbejdspartner til jeres total- eller hovedentreprise? Så er vi i Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS en troværdig samarbejdspartner. Vores klare målsætning er at indfri jeres forventninger – og vi garanterer et professionelt og veludført resultat.

Som totalentreprenør har vi en række professionelle samarbejdspartnere. Vi tager naturligvis ansvaret for og garanterer, at øvrige håndværkere, som f.eks. murere, tømrere og elektrikere, overholder tidsplanen og de aftalte leveringstider.

Vi bliver kort sagt jeres eneste kontaktperson – hvilket sparer jer for meget tid og besvær i et projekt, der ellers kan virke overskueligt.

HVAD ER EN ENTREPRENØR?

En entreprenør er en person eller et firma, der udfører flere forskellige opgaver, og oftest varetager projekterne fra start til slut. Der udarbejdes en entreprise, der beskriver det arbejde og de opgaver, der skal udføres.

Som entreprenørvirksomhed er det vigtigt altid at rådgive om det endelige resultat, og sørge for at det bliver fuldt helt til dørs.

En Entreprenør som Faunus arbejder med områder som brolægning, terrasser, som kloakmester og generelt anlægsarbejde.

Fordele ved en entreprenør:

 • Projektstyring fra start til slut
 • Kvalitetssikring hele vejen igennem
 • Rådgivning og vejledning
 • Et resultat alle er glade for

HVAD KOSTER EN ENTREPRENØR? KONTAKT OS I DAG

Kontakt Faunus Anlægsgartner & Brolæggerfirma ApS på tlf. 20 46 49 75 (angående kloakopgaver)
eller 26 17 02 51 (angående ny anlæg opgaver) i dag og hør mere. Vi står til rådighed som entreprenør i bl.a. København, Rødovre, Hvidovre og på Amager.

  01
  Anlægsarbejde

  Vi tilbyder professionel rådgivning om pleje af det eksisterende og planlægning af havens fremtidige indhold.

  02
  Brolægger

  Søger du en professionel anlægsgartner og brolægger i, eller nær København, f.eks. i Hvidovre eller Rødovre?

  03
  Kloak

  Søger I en professionel og effektiv kloakmester
  i eller nær København?